Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Бронхосекретин за Дихателните Пътища – 200гр.

45,90 лв.

Уникална билкова комбинация по рецепта на Цонка Даскалова срещу проблеми с дихателните пътища.

  1. Успокояващ ефект: Облекчава дихателните проблеми и намалява възпаленията.
  2. Поддържа чистотата на дихателните пътища: Антисептичен ефект за здравословна дихателна система.
  3. Подпомага имунитета: Усилен от ехинацея, за по-добра защита.

Опаковка: 200гр. (достатъчни за 1 месец терапия)

1 брой
45,90 лв. / бр.
2 броя
45,90 лв. / бр.
3 броя
45,90 лв. / бр.
4 броя
45,90 лв. / бр.
Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Бронхосекретин - Вашето тайно оръжие срещу дихателните предизвикателства.

Създаден от древните познания за мощта на природата на прочута българска билкарка и модерните научни открития, този чай е истински еликсир за Вашите бели дробове. Всяка глътка е дъх на свежест, който прониква дълбоко в дихателните пътища и донася облекчение.

В сърцевината на Бронхосекретин лежат внимателно подбрани билки, известни със своите лечебни свойства. Сливайки се в хармоничен баланс, те създават защитен щит, който помага на организма да се справи с възпаленията, бори се с микробите и успокоява раздразнените дихателни пътища. Това не е просто чай – това е пътешествие към корените на благополучието, където всяка съставка разказва своята история на изцеление и сила. С всяка чаша, вие не просто пиете чай – вие вдишвате живота в най-чистата му форма, подкрепяйки своята имунна система и дихателни функции със силата на природата.

Отдайте се на изцелението, което Бронхосекретин носи, и позволете на неговата богата палитра от лечебни билки да Ви води през всеки сезон. Опитайте и почувствайте разликата – защото вие заслужавате най-доброто, което природата може да предложи.

Как помага Бронхосекретин?

Untitled design 5
Untitled design 3

Успокоява раздразненията в белите дробове: Бъзът, Волският език, Слезът и Спиреята са билки, известни със своите успокояващи свойства. Те облекчават дразненето и възпалението в дихателните пътища, което може да доведе до облекчаване на кашлица, болки в гърдите и затруднено дишане.

Подобрява дихателната функция: Боровите връхчета, Градинският чай, Живовлякът, Игликата, Медунката, Риганът и Исопът са богати на етерични масла и други вещества, които подпомагат отварянето на дихателните пътища и стимулират отделянето на секрети. Това може да доведе до по-лесно дишане, облекчаване на хрипове и пречистване на белите дробове.

Намалява възпалението: Босилекът, Жълтият кантарион, Слезът и Ехинацеята са билки с противовъзпалителни свойства. Те могат да помогнат за намаляване на възпалението в белите дробове, което може да облекчи симптомите на различни респираторни заболявания, като астма, бронхит и пневмония.

Подпомага имунната система: Ехинацеята е известна с това, че стимулира имунната система. Тя може да помогне на организма да се бори с инфекции, които могат да засегнат белите дробове.

Защо да се довериш на Бронхосекретин?

В света на билколечението, Бронхосекретин се издига като един от най-доказалите се продукти, създадени по уникална рецепта, за подпомагане на дихателните пътища. Този чай съчетава в себе си силата на билките и опита на българската билкарка Цонка Даскалова, с над 50 години стаж в билколечението. Бронхосекретин носи в себе си опита и традициите на билколечението. Съчетавайки вековете стари познания и научни изследвания, този билков чай е ще Ви подпомогне да преборите всеки проблем на дихателната система.

По рецепта на лечителката Цонка Даскалова - българска билкарка с над 50-годишен опит
Untitled design 4

Състав с повече от 10 Полезни Билки за Белите Дробове

Бронхосекретин включва съставки, които имат благотворно въздействие върху белите дробове. Тези съставки включват:

Плодовете на ружата, известни като шипки, са богати на витамин C и антиоксиданти, които подпомагат имунната система и могат да укрепят дихателните пътища, намалявайки риска от инфекции. Освен това съдържа и пектин, който има леко отхрачващо действие.

Известен със своите противовъзпалителни и антибактериални свойства, джинджифилът може да облекчи раздразненията в дихателните пътища и да подпомогне разреждането на храчките, улеснявайки дишането.

Тази билка често се използва за нейните диуретични свойства, но също така може да има положителен ефект върху дихателните пътища чрез подпомагане на отстраняването на храчките и облекчаване на възпалението.

Има изразени отхрачващи и успокояващи свойства, което го прави ценен помощник при лечение на кашлица, бронхит и други дихателни разстройства. Подбелът облекчава възпалението и подпомага елиминирането на храчките от дихателните пътища.

Известен с антисептичните си и противовъзпалителни свойства, бъзът може да помогне при различни дихателни проблеми. В този чай, той допринася за облекчаването на раздразненията в белите дробове.

Богати на етерични масла, боровите връхчета подпомагат отварянето на дихателните пътища и подобряват дихателната функция.

С антимикробни и противовъзпалителни свойства, босилекът допринася за облекчаването на възпаленията в дихателните пътища.

Тази билка е известна с традиционното си използване при дихателни заболявания. Съдържащите се вещества помагат за успокояването на белите дробове.

 С антисептични и антибактериални свойства, градинският чай подпомага чистотата на дихателните пътища.

 Известен с антиинфламаторните си свойства, жълтият кантарион помага за намаляването на възпаленията в белите дробове.

Тази билка се използва традиционно за подпомагане на дихателните проблеми и респираторната функция.

 Богата на ефирни масла, игликата допринася за освежаване и чистота в дихателните пътища.

С успокояващи и антисептични свойства, медунката помага при дихателни затруднения и дразнения.

Антисептичните и противовъзпалителни свойства на ригана го правят подходящ за подпомагане на дихателните функции.

 Тази билка има успокояващ ефект върху дихателните пътища и помага за намаляване на възпаленията.

 Позната със своите имуномодулиращи свойства, ехинацеята допринася за подкрепата на имунната система.

Начин на употреба

Сварете 2 с.л. от чая в 800 мл вода за 15 мин и оставете да се запари за 1 час. Приготвения чай изпийте на 3 пъти през деня. Приемайте по този начин в продължение на 30 дни. В продукта има 60 супени лъжици билки.

Силата на Природата в Един Продукт

Бронхосекретин не е просто чай, това е точката, в която природата се пресича с науката. Със своите благоприятни въздействия върху дихателните пътища и вкусовите си качества, този чай подкрепя здравето и хармонията на Вашето тяло. Поръчайте Бронхосекретин и се възползвайте от силата на природата в една чаша топъл чай.

Тегло 0,200 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бронхосекретин за Дихателните Пътища – 200гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.