Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Смрадлика – 100гр.

9,90 лв.

Смрадликата – тайнственият ключ, разкриващ силата на природата в борбата срещу токсините.

  • Помощ при стомашно-чревни проблеми: Ефективно лечение на язви на стомаха, язвен колит и диарии.
  • Облекчаване на хемороиди: Намалява възпалението и кървенето, стимулира зарастването.
  • Външно приложение: Лечение на циреи, гингивити, дерматити, изгаряния и за промивки на външни рани.
  • Антисептично и противовъзпалително действие: Подпомага бързото зарастване на повърхностни рани и намалява възпаления.

Опаковка: 100гр.

Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания
ц

Смрадлика

Открийте лечебната сила на „Смрадлика“ – вашата природна защита и помощник в борбата с широк спектър от здравословни предизвикателства. Формулиран с висококачествени извлеци от билката смрадлика, нашият продукт предлага мощно решение за облекчаване и лечение на стомашно-чревни проблеми, включително язви на стомаха и дванадесетопръстника, както и язвен колит и диарии. Той е неоценим помощник при облекчаването на дискомфорта от хемороиди, предоставяйки бързо облекчение и подпомагайки зарастването.

„Смрадлика“ се отличава със своите антисептични и противовъзпалителни свойства, които го правят идеален за външно приложение при циреи, гингивити, дерматити и изгаряния. Продуктът е разработен да стимулира зарастването на повърхностни рани, като по този начин ускорява възстановяването и връщането към нормалния живот.

Здравето ви е в добри ръце с „Смрадлика“. Този продукт е ваш надежден съюзник в поддържането на здравословен начин на живот, благодарение на неговата способност да предостави натурална подкрепа там, където е необходимо най-много. Включете „Смрадлика“ в ежедневната си рутина и открийте естествения път към здравето и благополучието.

Как помага „Смрадлика“ ?

3
smradlika

Лечение на стомашно-чревни проблеми: Ефективно помага при язва на стомаха и дванадесетопръстника, язвен колит и диарии благодарение на своето запичащо и антисептично действие, което стимулира зарастването на язвите и намалява възпалението.

Облекчаване на симптомите при хемороиди: Спомага за облекчаване на болката и кървенето при хемороиди, като намалява възпалението и подпомага зарастването.

Външно приложение за кожни и мукозни проблеми: Използва се външно за лечение на бяло течение, циреи, гингивити, дерматити и изгаряния. Силното му антисептично и противовъзпалително действие помага за пречистването и зарастването на външни рани и инфекции.

Стимулиране на зарастването на рани: Билката спомага за бързото и ефективно зарастване на повърхностни рани, като ускорява възстановяването на кожата и мукозните обвивки.

Защо да се довериш на нашия продукт „Смрадлика“ ?

Ние използваме само най-висококачествените суровини, отглеждани в контролирани условия, за да гарантираме чистотата и силата на нашия продукт. Всеки етап от производствения процес е подложен на строг контрол, за да се осигури, че „Смрадлика“ отговаря на най-високите стандарти за качество и ефикасност. Това гарантира, че вие и вашето семейство можете да се възползвате от всички негови ползи без риск от странични ефекти, които често се асоциират със синтетичните лекарства. Ние вярваме, че истинското здраве идва от природата, и сме тук, за да ви помогнем да откриете неговата сила.

df4953e4 3358 4f0a 933c d46a57d69241

Начин на употреба​

Необходими продукти:

  • смрадлика – 1/2 с.л.
  • лайка – 1/2 с.л.
  • вода – 500 мл

Процедура:

Билките се заливат със заврялата вода и така се оставят за 20 минути.Сместа се прецежда и се прави гаргара 2-3 пъти през деня.

Необходими съставки

  • 2 с.л смрадлика
  • 2 с.л лайка
  • 2 с.л невен

Процедура:

Прави се отвара от равни количества  смрадлика, лайка и невен. Варят се по 2 с.л. от билките в 1 л вода за 5 мин. Отварата се охлажда и прецежда, след което се изсипва в леген и се правят седящи бани по 4-5 пъти на ден. Всеки ден се приготвя нова отвара.

ЗА ОЩЕ РЕЦЕПТИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМРАДЛИКАТА КЛИКНИ ТУК!

Тегло 0,1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Смрадлика – 100гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Смрадлика – 100гр.
9,90 лв.
Или добавете повече:
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.