Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Котешка Стъпка – 100гр.

9,90 лв.

Открийте спокойствието и хармонията с „Котешка Стъпка“ – естественият избор за всеки, търсещ утеха и облекчение в забързаното ежедневие.

  • Успокоява нервната система и облекчава стреса: Подобрява качеството на съня, намалява напрежението и помага при заспиване.
  • Подкрепа за менталното здраве: Облекчава симптомите на депресия и тревожност, управлява стреса и умората.
  • Облекчава мускулни спазми: Помага при ПМС и други условия, свързани с мускулни спазми и болка.
  • Подобрява храносмилането: Облекчава стомашни крампи и симптоми на синдром на раздразнените черва.
  • Естествена помощ при отказване от вредни навици: Използва се за намаляване на симптомите на абстиненция при отказване от алкохол и тютюнопушене.

Опаковка: 100гр

Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Котешка Стъпка

Открийте спокойствието и хармонията с „Котешка Стъпка“ – естественият избор за всеки, търсещ утеха и облекчение в забързаното ежедневие. Нашата внимателно подбрана и биологично отгледана Котешка стъпка е съкровищница на природни успокояващи свойства, които обещават да подобрят качеството на вашия сън, да намалят стреса и да ви помогнат да управлявате тревожността по естествен и безопасен начин.

„Котешка Стъпка“ е разработена с мисълта за хора, изпитващи нужда от натурална подкрепа за своето психическо и физическо здраве. Благодарение на своите антиспазматични и релаксиращи свойства, този продукт е идеален за облекчаване на мускулни спазми и подобряване на храносмилането, като по този начин ви осигурява цялостна грижа за здравето.

Ние се грижим за планетата и за вашето здраве, затова „Котешка Стъпка“ идва от биологични насаждения, където се отглежда с уважение към природата, без употребата на химически торове и пестициди. Този подход гарантира, че получавате продукт от най-високо качество, богат на активни съставки, които да подпомогнат вашето здраве.

Изберете „Котешка Стъпка“ за вашата ежедневна доза спокойствие и баланс, и позволете на силата на природата да ви въведе в свят на покой и регенерация.

Как помага "Котешка Стъпка" ?

9
koteshka stupka

Успокоява Нервната Система: Действа директно върху централната нервна система, намалявайки напрежението и спомага за облекчаване на нервността и стреса.

Подобрява Качеството на Съня: Благодарение на своите седативни свойства, Котешка стъпка помага за подобряване на качеството на съня, улеснява заспиването и предотвратява честите събуждания през нощта.

Спомага за Намаляване на Мускулни Спазми: Често се използва за облекчаване на мускулни спазми и свързаните с тях болки, особено при условия като ПМС.

Подобрява Храносмилането: Има доказателства, че Котешка стъпка може да облекчи някои храносмилателни проблеми, като синдром на раздразнените черва (СРЧ) и стомашни крампи, благодарение на своите релаксиращи свойства.

Облекчава Симптомите на Депресия и Тревожност: Помага за намаляване на симптомите на лека до умерена депресия и тревожност, като по този начин подобрява общото благосъстояние.

Помага при Стрес и Преумора: Билката е ефективна при управлението на стреса и чувството на преумора, давайки възможност за възстановяване на енергията и жизнеността.

Подкрепа при Отказване от Вредни Навици: Използва се в някои програми за отказване от алкохол и тютюнопушене като естествена подкрепа за намаляване на абстиненцията и подобряване на емоционалното състояние.

Ползи за Сърдечно-съдовата Система: Има положително въздействие върху сърдечно-съдовата система, като помага за намаляване на кръвното налягане и подобряване на сърдечната функци.

Защо да се довериш на нашия продукт "Котешка Стъпка" ?

Ние използваме само най-висококачествените суровини, отглеждани в контролирани условия, за да гарантираме чистотата и силата на нашия продукт. Всеки етап от производствения процес е подложен на строг контрол, за да се осигури, че „Котешка Стъпка“ отговаря на най-високите стандарти за качество и ефикасност. Това гарантира, че вие и вашето семейство можете да се възползвате от всички негови ползи без риск от странични ефекти, които често се асоциират със синтетичните лекарства. Ние вярваме, че истинското здраве идва от природата, и сме тук, за да ви помогнем да откриете неговата сила.

24ffffaf e26e 41c3 b18c 40bed9e488e1

Начин на употреба​

Необходими съставки

  • 1 с.л котешка стъпка
  • 500 мл. вода

Процедура:

1 с.л. от билката се залива с 500 мл вода и се оставя да престои за 2 ч. Пие се по 3 пъти дневно, 15 минути преди хранене.

Необходими продукти:

  • 1 с.л. котешка стъпка
  • 250 мл. вряла вода

Процедура:

За направата на водна настойка 1 с.л. от билката се слага в 250 мл. вряла вода и се вари около 5 минути. Престоява захлупена за половин час. Взима се по 2-3 с.л. 4 пъти дневно.

ЗА ОЩЕ РЕЦЕПТИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОТЕШКАТА СТЪПКА КЛИКНИ ТУК!

Тегло 0,1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Котешка Стъпка – 100гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Котешка Стъпка – 100гр.
9,90 лв.
Или добавете повече:
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.