Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Мащерка – 100гр.

9,90 лв.

Мащерка –  билката събирала в себе си столетия на лечебни традиции, превръщайки се в незаменим спътник за поддържане на здравето.

  • Кръвоспиращи и запичащи свойства: Мащерката ефективно облекчава състояния с кръвоизливи, включително маточни кръвоизливи, кървящи хемороиди и кървави диарии.
  • Подкрепа за храносмилателната и чернодробната система: Подобрява храносмилането и функциите на черния дроб и жлъчката, помага при холецистит и хепатит.
  • Диуретично и антискорбутно действие: Помага за отстраняване на токсини чрез урина и предотвратява скорбут, благодарение на богатото съдържание на витамини.
  • Повишаване на физическата работоспособност и понижаване на холестерола: Увеличава енергията и подобрява общото здравословно състояние, като същевременно регулира холестеролните нива в кръвта.

Опаковка: 100гр.

Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Мащерка

Есенцията на природната сила и древна мъдрост. Тази вълшебна билка събира в себе си столетия на лечебни традиции, превръщайки се в незаменим спътник за поддържане на здравето. С богат аромат, който събужда сетивата, и мощни антисептични свойства, мащерката е не просто добавка към ежедневието – тя е ключът към вашето физическо и емоционално благополучие. Отвъд нейната способност да облекчава симптомите на дихателни проблеми, мащерката е и символ на издръжливост и сила, предлагайки подкрепа и увереност във всяка ситуация. Открийте тайните на мащерката и позволете ѝ да ви поведе по пътя към хармонията и здравето.

Как помагат Мащерката ?

7
mashterka

Подпомагане при дихателни проблеми: Мащерката е ефективна при остри и хронични бронхити, трахеити и бронхиална астма. Тя действа като отхрачващо средство, помага за изчистване на дихателните пътища от храчки и омекотява лигавиците. Приложението ѝ е подходящо и при коклюш, суха и спастична кашлица, както и при ангина.

Облекчаване на симптомите при простудни заболявания: Има спазмолитични и противовъзпалителни свойства, които помагат за облекчаване на болката и спазмите, свързани с простуди и вирусни инфекции.

Ползи за храносмилателната система: Мащерката се използва за лечение на различни заболявания на храносмилателната система, включително хроничен гастрит, язвена болест, спастичен колит. Тя може да помогне при диарии и газове в червата.

Успокояващо действие на нервната система: Билката се използва при неврастения, невроза, главоболие и безсъние, като действа успокояващо на нервната система.

Външно приложение: Мащерката може да се използва външно за гаргара и промивки на устната кухина, както и под формата на бани при ставни и нервно-мускулни заболявания.

Антисептични и дезинфекциозни свойства: Притежава силно изразено бактерицидно действие, което помага за потискане на развитието на болестотворни микроорганизми.

Облекчаване на болка и спазми: Мащерката е полезна при колики и язва на стомаха и дванадесетопръстника, като облекчава болките и спазмите.

Защо да се довериш на нашия продукт "Мащерка" ?

Доверявайки се на продукта „Мащерка“, вие избирате висококачествен и ефективен начин за подобрение на вашето здраве, като се възползвате от дългогодишните изследвания и традиции, стоящи зад използването на мащерка в народната медицина. Този продукт се отличава със своите многобройни ползи за здравето, включително подкрепа на дихателната система, облекчаване на симптомите при храносмилателни разстройства и успокояване на нервната система, като всичко това се доставя в чиста и натурална форма. Производството на „Мащерка“ следва строги критерии за качество и безопасност, гарантирайки, че получавате продукт, който е безопасен за употреба и ефикасен в действието си. Избирайки „Мащерка“, вие се доверявате на продукт, който уважава богатството и мощта на природата, предоставяйки ви естествено решение за поддържане на добро здраве и благосъстояние.

19e5dc31 399d 4063 b10a f95821cb1510

Начин на употреба​

Необходими продукти:

  • мащерка – 1 с.л.
  • коприва – 1 с.л.
  • мед – 1 с.л.
  • вода – 1 ч.ч.

Процедура:

Кипва се водата и се слага мащерката и копривата.

След като се изчака малко да поври, се слага медът и се и се изпива бавно, като се вдишват парите.

Може да се пият по 2-3 чаши на ден.

Необходими съставки

  • мащерка – 2 с.л., от билката
  • филтрирана вода – 500 мл.
  • мед – горски или пчелен за подслаждане

Процедура:

Две супени лъжици от билката заливаме с 500 мл. вряла филтрирана или изворна вода. Запарваме течността 10-15 минути.

Билковата отвара се приема се на три равни части през деня, за предпочитане преди хранене. Подслаждаме ароматния чай с мед – пчелен или от горски билки.

ЗА ОЩЕ РЕЦЕПТИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАЩЕРКАТА КЛИКНИ ТУК!

Тегло 0,1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мащерка – 100гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Мащерка – 100гр.
9,90 лв.
Или добавете повече:
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.