Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Бабини Зъби – 100гр.

9,90 лв.

Разбудете вълшебството на природата с Бабини Зъби – древният еликсир за издръжливост, сила и страст!

  • Подпомагане на здравето на сърдечно-съдовата система: Понижаване на нивата на холестерола и кръвното налягане
  • Подобрение на сексуалната функция и либидото: Поддобрява сексуалното желание, подобряване на ерекцията, умерено увеличаване на семенната течност.
  • Подобрение на спортните постижения: Може да помогне за подобряване на физическата издръжливост.
  • Увеличение на тестостероновите нива: Естествен тестостеронов бустер

Опаковка: 100гр.

Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Бабини Зъби

Открийте мощта на Бабините зъби, чудотворното растение, което превзема света на природните добавки с буря! Известно още като Tribulus Terrestris, този природен екстракт е ценен заради своята способност да подобри общото физическо и сексуално здраве, като едновременно с това дава мощен тласък на енергията и виталността. Независимо дали сте спортист, търсещ да подобри своите представяния, или просто искате да внесете повече баланс и енергия в ежедневието си, Бабините зъби е вашата тайна съставка към постигането на тези цели.

Съставен изцяло от естествени съставки, нашият продукт гарантира безопасност и ефикасност, без да разчита на изкуствени стимуланти или химически добавки. Подкрепен от векове на традиционна употреба и модерни научни изследвания, Бабините зъби се позиционират като мощен адаптоген, който помага на тялото да се адаптира към стрес, повишава либидото и поддържа здравословни нива на тестостерон.

Освен това, добавката подобрява сърдечно-съдовото здраве, стимулира имунната система и увеличава мускулната маса и сила, което я прави идеална не само за атлети, но и за всеки, който иска да подобри своето физическо състояние и благосъстояние. С Бабините зъби вие инвестирате във вашето здраве, виталност и добро самочувствие. Подарете си силата на природата и разкрийте своя най-добър аз с тази революционна добавка!

 

Как помагат Бабините Зъби ?

11
babini zubi

Подобряване на сексуалното здраве и функция: Смята се, че подобрява сексуалната функция и либидото както при мъжете, така и при жените, като увеличава сексуалното желание и подобрява сексуалната удовлетвореност.

Подкрепа за репродуктивното здраве: В някои изследвания има положителен ефект върху репродуктивното здраве, включително увеличаване на сперматогенезата и подобряване на сперматозоидите по отношение на мобилността и морфологията.

Увеличаване на нивата на тестостерон: Помага за увеличаване на нивата на тестостерон при мъжете, особено полезни са за  хормоналния баланс.

Подобрение на физическите и спортните постижения: Използва се от атлети и фитнес ентусиасти за подобряване на физическата сила, издръжливост и възстановяване след тренировки, въпреки че научните доказателства в подкрепа на тези твърдения са ограничени.

Подпомагане на сърдечно-съдовата функция: Има някои доказателства, че Бабините зъби може да има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система, включително подобряване на кръвообращението и потенциално намаляване на някои фактори за риск от сърдечни заболявания.

Антиоксидантни свойства: Бабините зъби съдържат антиоксиданти, които могат да помогнат в борбата със свободните радикали и да намалят оксидативния стрес, подпомагайки по този начин общото здраве.

Защо да се довериш на нашия продукт "Бабини Зъби" ?

В нашия стремеж да предложим несравнимо качество и ефикасност, нашият продукт „Бабини Зъби“ е резултат от безкомпромисен подход към избора на суровини и производствен процес. Разбираме, че доверието в добавките за здравето идва с доказана последователност и прозрачност. Затова нашите съоръжения са оборудвани с най-модерните технологии и са стриктно сертифицирани по международните стандарти за добра производствена практика. Това гарантира, че всяка партида на нашия продукт е произведена под строг контрол, за да се осигури високото качество, което клиентите очакват. Приоритетът ни е да предоставим продукт, който е безопасен, надежден и съдържа точно това, което е обещано на етикета, без скрити съставки или изкуствени добавки.

780eff59 b728 4c28 9728 b9cbc1fe7ca6

Начин на употреба​

Необходими продукти:

  • вода – 1 л
  • бабини зъби – 25 г

Процедура:

5 супени лъжици от билката се варят един час в един литър вода.Тъй като водата се изпарява, накрая отварата се долива отново до 1 литър, след което се оставя да престои 24 часа в хладилник. Прецежда се през кърпа и пак се поставя в хладилник.

Тази лековита отвара от билка бабини зъби се приема по схема:
Първия ден се пие по 3 супени лъжици 3 пъти след ядене, а който има чувствителен стомах – преди ядене.Втория ден се пие пак 3 пъти, но по 4 супени лъжици. На третия ден се вземат по пет супени лъжици отново 3 пъти и с тази доза се изкарва до края, докато течността свърши.

Прави се почивка от 10 дни, след което рецептата може да се повтори.

Необходими съставки

  • блатен тъжник – стръкове
  • ревен – корени
  • хвощ – стръкове
  • бабини зъби – листа
  • кора от бреза
  • жълт смил – цвят

Процедура:

Билките се смесват и от тази смес се приготвя отвара от 2 супени лъжици и 500 мл вода.
Изпива се на 3 пъти през деня.
Пие се 2-3 месеца.

ЗА ОЩЕ РЕЦЕПТИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА БАБИНИТЕ ЗЪБИ КЛИКНИ ТУК!

Тегло 0,1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бабини Зъби – 100гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Бабини Зъби – 100гр.
9,90 лв.
Или добавете повече:
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.