Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Цялостен Детокс – 200гр

29,90 лв.

„Цялостен Детокс“ е вашата златна възможност за прераждане, обещавайки да освободи тялото и духа ви от токсините и да ви върне към живота с обновена енергия и бистър ум.

  • Освобождава от токсините: Натуралните билки в „Цялостен Детокс“ действат синергично за изчистване на тялото от натрупаните вредни вещества, осигурявайки ви чист старт всеки ден.
  • Подкрепя храносмилателната система: Улеснява храносмилането и подобрява метаболизма, като по този начин възстановява естествения баланс и благополучие на вашето тяло.
  • Укрепва имунната система: Богат на антиоксиданти и витамини, „Цялостен Детокс“ стимулира имунната система и повишава естествената устойчивост на организма към инфекции и болести.

Опаковка: 200гр. (достатъчни за 1 месец терапия)

Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Цялостен Детокс - Най - Добрият Приятл на Вашето Тяло

Открийте ключа към ново начало с „Цялостен Детокс“ – магическият еликсир, който обещава да преобрази вашето тяло и дух, като изчисти натрупаните токсини и възстанови вашата вътрешна енергия. Създаден от внимателно подбрана комбинация от мощни билки, този продукт е идеалният съюзник в стремежа към по-здравословен и балансиран начин на живот. Златна пръчица и борови връхчета започват процеса на детоксикация, действайки като натурални диуретици, които нежно стимулират отстраняването на излишните течности и токсини от тялото.

Лененото семе и листът от бреза подсилват този ефект, като подпомагат храносмилателната система и подобряват метаболизма. Камшикът и листът коприва действат като мощни антиоксиданти, които помагат за пречистването на кръвта и укрепването на имунната система, докато ментата и живовлякът добавят освежаващо и успокояващо действие, което подобрява общото усещане за благополучие. „Цялостен Детокс“ не е просто продукт – това е вашата възможност да се подмладите отвътре навън, да възстановите своята естествена енергия и да откриете най-добрата версия на себе си.

Как помага формулата "Цялостен Детокс" ?

detox 1
detox 2

Подпомага изчистването на токсините: Златна пръчица (Solidago virgaurea), лист бреза (Betula pendula), и лист коприва (Urtica dioica) са билки с изразени диуретични свойства, които спомагат за елиминирането на токсините от тялото чрез уринирането, допринасяйки за почистването на бъбреците и кръвта.

Поддържа здравето на храносмилателната система: Ленено семе (Linum usitatissimum) и лист живовляк (Plantago major) подпомагат храносмилането и регулират стомашно-чревния тракт, осигурявайки по-добра абсорбция на хранителните вещества и редовно изхвърляне на отпадъците.

Освежава и тонизира тялото: Мента (Mentha piperita) и камшик (Solidago virgaurea) освежават и имат лек тонизиращ ефект, който повишава енергийните нива и подобрява общото състояние на тялото и ума.

Защо да се довериш на формулата "Цялостен Детокс" ?

„Цялостен Детокс“ представлява вратата към един по-чист, здрав и енергизиран начин на живот, където всяка клетка на вашето тяло диша свобода от натрупаните токсини и стреса на ежедневието. Създаден със специално внимание към нуждите на съвременния човек, този продукт обединява сила и мъдростта на природата чрез внимателно подбрана колекция от билки, всяка от които е известна със своите детоксикиращи и подмладяващи свойства.

Този продукт не е просто детоксикираща добавка – той е балансиран продукт, който работи в хармония с вашето тяло, за да разкрие неговия натурален потенциал за самоизцеление и регенерация. С „Цялостен Детокс“, вие вземате решението да освободите тялото си от бремето на вредните навици и околна среда, подарявайки си шанса за ново начало всеки ден. Насладете се на дълбокото чувство за лекота, което идва с всяка глътка, и открийте как вашият организъм благодари, като се възстановява и процъфтява в естествената си среда.

beverage, tea, pour-1869722.jpg

Състав с повече от 8 Полезни Билки за Цялостен Детокс

Стимулира отделянето на течности и помага за изчистване на бъбреците, като по този начин подпомага естествените процеси на детоксикация на организма.

Богати на антиоксиданти, те действат като натурални диуретици, улеснявайки изхвърлянето на токсините чрез урината и подобрявайки дихателната функция.

Подпомага храносмилането и естествената перисталтика, осигурявайки нежно прочистване на храносмилателния тракт и насърчавайки елиминирането на отпадъците.

Има диуретичен ефект, спомага за изчистването на бъбреците и кръвта, докато едновременно подкрепя обмяната на веществата.

Известен със своята способност да подобрява здравето на кожата и да стимулира извеждането на течности и токсини от тялото.

Действа като мощен антиоксидант и детоксикатор, подкрепяйки здравето на урината и кръвоносната система, и спомага за намаляването на възпаленията.

Освежава и успокоява храносмилателната система, като същевременно подобрява усвояването на хранителните вещества и облекчава храносмилателни разстройства.

Успокоява вътрешните лигавици и подпомага здравето на храносмилателния тракт, действайки като меко, но ефективно средство за подобряване на общото благосъстояние.

Начин на употреба

Сварете 2 с.л. от чая в 800 мл вода за 15 мин и оставете да се запари за 1 час. Приготвения чай изпийте на 3 пъти през деня.

Силата на Природата в Един Продукт

„Цялостен Детокс“ е вашето ежедневно приключение към по-добро здраве, като осигурява подкрепа за бъбреците, черния дроб и храносмилателната система, обещавайки да ви върне лекотата на движение, яснотата на ума и виталността, които заслужавате.

Тегло 0,1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Цялостен Детокс – 200гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Цялостен Детокс – 200гр
29,90 лв.
Или добавете повече:
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.