Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Силен Имунитет – 200гр

29,90 лв.

Открийте ключа към мощен имунитет и дишайте свободно с нашия билков чай, който е вашата първа линия защита срещу инфекции, облекчава дихателните пътища и пречиства тялото от токсини.

  • Укрепва имунната система и бори инфекциите: Билките ехинацея и цвят на черен бъз подпомагат имунната система и предпазват от инфекции.
  • Подпомага дихателната система: Лайка и мащерка облекчават симптомите на дихателни заболявания като кашлица и възпалено гърло.
  • Детоксикация и облекчаване на възпаления:  Билковата комбинация прочиства тялото от токсини и  намалява възпаленията и болките.

Опаковка: 200гр. (достатъчни за 1 месец терапия)

Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Силен Имунитет - Вашето тайно оръжие срещу Грипове и Настинки

Открийте тайната формула за непробиваем имунитет с „Силен Имунитет“ – мощна добавка, която събира в себе си изключителната сила на природата, за да подсили вашата защита срещу всякакви предизвикателства. Този продукт е уникален съюз на внимателно подбрани билки, известни със своите изключителни имуностимулиращи и антиоксидантни свойства, създаден да подкрепи и укрепи естествената отбрана на вашето тяло.

„Силен Имунитет“ включва котешка стъпка и бабини зъби, които са известни със своето мощно въздействие върху укрепването на имунната система. Цветовете на лайка и черен бъз добавят своя антиинфламаторен и антивирусен потенциал, докато стръковете ехинацея и плодовете бъзак възстановяват и подсилват имунните отговори на организма.

Не подценявайте силата на мащерката и полския хвощ, които са включени за допълнителната си способност да подпомагат дихателната система и да действат като естествени антисептици, защитавайки вас от бактериални и вирусни инфекции.

„Силен Имунитет“ не е просто добавка – това е ваш щит, вашият верен съюзник в борбата с ежедневните здравословни предизвикателства. С тази мощна формула, обогатена с есенцията на природата, вие сте не само защитени, но и подготвени да посрещнете всеки ден без притеснения

Включете „Силен Имунитет“ в ежедневието си и усетете разликата, когато вашето тяло се превърне в непробиваема крепост, готова да се справи с всяко предизвикателство. Защитете се с най-доброто от природата и възстановете вярата в силата на вашата собствена имунна система.

Как помага формулата "Силен Имунитет" ?

imunitet 2
imunitet 1

Укрепва имунната система и бори инфекциите: Ехинацеята (Echinacea spp.) и Цвят на черен бъз (Sambucus nigra) са билки, известни със своите имуностимулиращи и антивирусни свойства. Те помагат на организма да се бори с инфекции и поддържат силна имунна система.

Подпомага дихателната система: Цвят лайка (Matricaria chamomilla) и Мащерка (Thymus vulgaris) имат противовъзпалителни и антисептични свойства, които успокояват дихателните пътища и облекчават симптомите на дихателни заболявания, като кашлица и възпалено гърло.

Спомага за изчистване на токсините: Плодовете на бъзак (Sambucus ebulus) и Последователният хвощ (Equisetum arvense) действат като мощни диуретици, помагайки на организма да изхвърли токсините чрез урината, което е от съществено значение за поддържане на имунната система в добра форма.

Облекчава възпаления и болки: Котешка стъпка (Antennaria dioica) и Бабини зъби (Tribulus terrestris) предлагат антиинфламаторни свойства, които могат да облекчат възпалението и болките в тялото, подкрепяйки така общото благосъстояние.

Защо да се довериш на формулата "Силен Имунитет" ?

„Силен имунитет“ е повече от добавка – той е сигурността, която ви позволява да живеете пълноценно, без страх от болести. Обогатен с есенцията на мощни имуностимулатори като котешка стъпка, ехинацея, бъз и мащерка, този продукт осигурява всичко необходимо, за да поддържа вашата имунна система в оптимално състояние. Доверявайки се на „Силен имунитет“, вие избирате да поставите здравето си на първо място, оборудвани с най-доброто, което природата може да предложи.

beverage, tea, pour-1869722.jpg

Състав с повече от 8 Полезни Билки за Силен Имунитет

Цветовете на черния бъз са богати на флавоноиди, антисианини и други антиоксидантни вещества, които подпомагат имунната система. Те имат силни антивирусни и противовъзпалителни свойства, което ги прави ефективни при лечение и превенция на респираторни инфекции като настинки и грип. Цветовете на черния бъз също така спомагат за облекчаване на запушен нос и подобряване на дишането при синузит. Тяхната употреба може да намали продължителността и тежестта на вирусни инфекции, подкрепяйки така общото здраве и благосъстояние.

Известен със своите минерални съставки, особено силиций, и антиоксидантни свойства, полският хвощ може да подпомогне укрепването на имунната система. Той спомага за подобряването на здравето на кожата, ноктите и косата, както и поддържа здравето на костите и съединителната тъкан, което индиректно подпомага защитните сили на организма.

Притежава антисептични и противовъзпалителни свойства, които помагат за укрепване на имунната система и облекчаване на възпалителни процеси.

 Силно имуностимулираща, ехинацеята увеличава производството на левкоцити и подпомага организма в борбата с инфекциите.

Обладават антивирусни свойства и спомагат за укрепване на имунната система, особено ефективни са при превенция и лечение на респираторни заболявания.

Тази билка обикновено се използва за подобряване на респираторното здраве, което косвено може да подкрепи имунната система чрез укрепване на дихателните пътища.

 Известен с антиинфламаторните си свойства, жълтият кантарион помага за намаляването на възпаленията в белите дробове.

Известен с подобряването на общото здравословно състояние, може индиректно да допринесе за укрепване на имунитета чрез стимулиране на някои защитни функции на организма.

Начин на употреба

Сварете 2 с.л. от чая в 800 мл вода за 15 мин и оставете да се запари за 1 час. Приготвения чай изпийте на 3 пъти през деня.

Силата на Природата в Един Продукт

Във времето, когато поддържането на здраве е повече от важно, продуктът „Силен имунитет“ се откроява като незаменим защитник на вашата добра форма и енергия. Това не е случайна комбинация от билки, а внимателно подбрана формула, която включва най-силните природни съюзници за подкрепа на имунната система. Всяка съставка е избрана с предназначението да подсили вашата защита срещу вируси, бактерии и други здравословни предизвикателства, като по този начин „Силен имунитет“ става надежден страж на вашето здраве.

Тегло 0,1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Силен Имунитет – 200гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
Силен Имунитет – 200гр
29,90 лв.
Или добавете повече:
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.