Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Гастроцерин за Храносмилателния Тракт – 200гр.

45,90 лв.

Уникална билкова комбинация по рецепта на Цонка Даскалова срещу проблеми на храносмилателния тракт.

  • Успокоява и Облекчава Раздразнения: Гастроцерин облекчава стомашни раздразнения и дразнене.
  • Нормализира Храносмилателните Процеси: Подпомага правилното храносмилане и перисталтика на червата.
  • Предпазва от Стомашни Болести: Поддържа здравето на храносмилателния тракт и предпазва от болести.

Опаковка: 200гр. (достатъчни за 1 месец терапия)

1 брой
45,90 лв. / бр.
2 броя
45,90 лв. / бр.
3 броя
45,90 лв. / бр.
4 броя
45,90 лв. / бр.
Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Гастроцерин - Вашето тайно оръжие срещу стомашни и храносмилателни проблеми.

Представяме ви Гастроцерин – не просто добавка, а ключът към хармонията и здравето на вашата храносмилателна система. Гастроцерин е създаден с мисълта за силно облекчение и възстановяване, като съчетава в себе си силата на природата и последните научни открития за оптимално храносмилане.

Сред съкровищницата от избрани билки в Гастроцерин ще откриете бъз, който успокоява раздразненията в стомаха и дебелото черво, и блатен аир, който подпомага храносмилателните процеси и стимулира апетита. Бял равнец внася антиинфламаторни свойства за стомашната област, докато репей и жълта тинтява активно подпомагат функциите на червата и стимулират секрецията на жлъчния сок.

Не само това, но и живовляк нежно обгръща и успокоява стомашната лигавица, докато кориандър регулира киселинността, а лен подпомага перисталтиката и укрепва червата. Ехинацеята допринася за поддържането на имунната система в баланс, особено при стомашни неравновесия.

Гастроцерин е вашият верен съюзник в преследването на цялостно стомашно благополучие, облекчавайки възпаленията, стимулирайки храносмилателните процеси и подпомагайки релаксацията на стомашните мускули  благодарение на  анасона и резена. Добавката е обогатена още с жълт кантарион и мента, които усилват усещането за лекота, подобряват настроението и подпомагат храносмилането.

Заложете на Гастроцерин – най-прецизният и деликатен подход към възстановяването и поддържането на храносмилателното здраве. Позволете на всяка глътка да ви поведе на път към безпроблемно храносмилане и да върне радостта от всяко ястие.

Как помага Гастроцерин?

Untitled design 6
Untitled design 7

Успокоява стомаха и червата: Бъзът, Живовлякът и Невенът са билки, известни със своите успокояващи свойства. Те облекчават раздразненията и възпалението в стомаха и дебелото черво, което може да доведе до облекчаване на дискомфорт и болка.

Подобрява храносмилането: Блатен Аир, Репей и Резен стимулират храносмилателните процеси, подпомагат апетита и спомагат за нормалната функция на червата, като по този начин подобряват общото усвояване на хранителните вещества.

Регулира жлъчната секреция: Жълта Тинтява и Кориандър подпомагат производството и секрецията на жлъчен сок, което е ключово за разграждането на мазнините и подобряването на храносмилането.

Укрепва стомашната лигавица: Живовляк и Лен обгръщат и защитават стомашната лигавица, допринасяйки за нейното възстановяване и предпазване от раздразнения и ерозии.

Регулира стомашната киселинност: Кориандър помага в балансирането на стомашната киселинност, предотвратявайки дискомфорта и болката свързани с хиперацидност.

Подпомага имунната система в стомашно-чревния тракт: Ехинацеята стимулира имунната система, подпомагайки организма в борбата с инфекции и възпаления в стомашно-чревния тракт.

Релаксира стомашните мускули: Анасон и Мента помагат за релаксация на стомашните мускули, облекчавайки спазмите и подпомагайки комфортното храносмилане.

Подобрява настроението и облекчава стреса: Жълт Кантарион и Мента имат положително въздействие върху настроението и могат да намалят стреса, който често е причина за храносмилателни проблеми.

Защо да се довериш на Гастроцерин?

Цонка Даскалова, с над 50 години опит в билколечението, е създала уникална формула за Гастроцерин. Този билков чай е продукт на българската традиция в билковата медицина и научни познания, съчетани в едно, за да предложат ефективна грижа за храносмилателния тракт.

По рецепта на лечителката Цонка Даскалова - българска билкарка с над 50-годишен опит
Untitled design 4

Състав с повече от 10 Полезни Билки за Храносмилателната систелма

Успокоява раздразненията в стомаха и дебелото черво.

Подпомага храносмилателните процеси и стимулира апетита.

Има антиинфламаторни свойства за стомашната област.

Подпомага функциите на червата и храносмилането.

Стимулира секрецията на жлъчния сок.

Обгръща и успокоява стомашната лигавица.

Регулира стомашната киселинност.

Облекчава възпаленията в стомаха.

Подпомага перисталтиката и укрепва червата.

Поддържа имунната система при стомашни неравновесия.

Стимулира производството на жлъчен сок.

Подпомага релаксацията на стомашните мускули.

Успокоява и подобрява настроението.

Разгруждва стомаха и подпомага дижестиите.

Успокоява стомашно-чревния тракт, облекчава газове, спазми и възпаление, полезна при синдром на раздразнените черва.

 Облекчава стомашни спазми и газове, подпомага релаксацията на храносмилателната система, полезна при диспепсия и синдром на раздразнените черва.

Начин на употреба

Сварете 2 с.л. от чая в 800 мл вода за 15 мин и оставете да се запари за 1 час. Приготвения чай изпийте на 3 пъти през деня. Приемайте по този начин в продължение на 30 дни. В продукта има 60 супени лъжици билки.

Силата на Природата в Един Продукт

Гастроцерин не е просто чай – той е терапия с билки, предназначена за поддържане на хармонията в храносмилателния тракт. С внимателно подбрани съставки, този билков чай може да бъде вашата подкрепа в справянето с храносмилателни проблеми. Насладете се на благата на природата с Гастроцерин и поддържайте здравето на вашия храносмилателен тракт.

Тегло 0,2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гастроцерин за Храносмилателния Тракт – 200гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.