Безплатна доставка при 100.00лв.

Единична билка при 120.00лв.

Единична билка при 150.00лв.

🚚 Безплатна доставка при 90лв 🎁 Избери подарък при 120лв 🎁 Избери подарък при 150лв

Нефролизин за Бъбреците и Жлъчката – 200гр.

45,90 лв.

Уникална билкова комбинация по рецепта на Цонка Даскалова срещу проблеми с бъбреците и жлъчката.

  • Детоксикация на Бъбреците и Жлъчката: Извежда токсините естествено.
  • Поддържа Здравето на Бъбреците и Жлъчката: Оптимизира функциите им.
  • Улеснява Разтварянето на Камъни и Пясък: Подпомага елиминацията.

Опаковка: 200гр. (достатъчни за 1 месец терапия)

1 брой
45,90 лв. / бр.
2 броя
45,90 лв. / бр.
3 броя
45,90 лв. / бр.
4 броя
45,90 лв. / бр.
Или добавете повече:
Възможност за онлайн плащания

Нефролизин за Здрави Бъбреци и Жлъчка

Представяме ви Нефролизин – вашето тайно оръжие за здрави бъбреци и жлъчка, направено от майсторски подбрана палитра от природни билки. Този продукт е създаден, за да подкрепи естествените процеси на пречистване на бъбреците, улеснявайки изхвърлянето на токсините и поддържането на здравословното кръвно налягане.

Нефролизин е симфония за бъбречно здраве, в която всяка билка играе своя неповторима роля. Брезата и бъзът отварят балета със своите изящни диуретични движения, изчиствайки и освежавайки бъбречните тъкани. Вишневите дръжки и гръмотрънът добавят своите акценти, поддържайки нормалното кръвно налягане и спомагайки за елиминацията на излишната течност.

Глухарчето и еньовчето се присъединяват с антисептичните и пречистващите си ефекти, докато златната пръчица и изсипливчето засилват защитата срещу възпаления и камъни в бъбреците. Киселият трън и лепката осигуряват подкрепа на жлъчната функция и детоксикацията на организма.

Нефролизин е повече от добавка – той е ваш партньор в грижата за бъбреците, обогатявайки тялото с необходимите витамини и антиоксиданти от шипка и арония, подсилвайки имунната система с ехинацея и ускорявайки възстановяването на бъбречните тъкани с невен.

Заобиколете се с грижата, която заслужавате, и открийте ново начало за вашите бъбреци с Нефролизин. Тази внимателно съчетана формула не само поддържа вашето бъбречно здраве, но и ви връща към баланса и хармонията, към които тялото ви винаги е стремяло.

Как помага Нефролизин ?

Untitled design 10
Untitled design 11

Подпомага изчистването и филтрацията на бъбречните ткани: Брезата и Ленът действат като естествени филтри, които подпомагат бъбреците в тяхната функция да изчистват отпадъчните вещества от организма.

Спомага за елиминиране на токсините: Бъзът и Гръмотрънът, с техните диуретични свойства, улесняват изплакването на токсините и излишните течности от тялото.

Стимулира оттока на жлъчни соли и подпомага детоксикацията: Бял Трън и Кисел Трън улесняват функцията на жлъчката, което индиректно подпомага бъбречната дейност и общата детоксикация на организма.

Допринася за нормализиране на кръвното налягане: Вишневите Дръжки могат да имат положително въздействие върху поддържането на нормално кръвно налягане, което е важно за здравето на бъбреците.

Улеснява уринарната и жлъчната функция: Глухарчето, Еньовчето и Лепката спомагат за подобряване на функциите на бъбреците и уринирането, а също така имат положителен ефект върху жлъчната система.

Ускорява процесите на възстановяване и поддържа имунната система: Ехинацеята и Златната Пръчица, с техните противовъзпалителни и имуностимулиращи свойства, подпомагат защитата и регенерацията на бъбречните тъкани.

Предпазва от образуването на уринови камъни и подпомага регенерацията: Изсипливчето и Невенът предоставят защита срещу камъни в урината и спомагат за регенерация на бъбречните тъкани.

Богата на витамини подкрепа за бъбреците и жлъчката: Шипката и Аронията осигуряват витаминна подкрепа, подобрявайки общото здраве и функция на бъбреците и жлъчката.

Подобрява кръвообращението и предотвратява възпалението: Розмаринът и Хвощът действат върху кръвообращението и имат диуретичен ефект, което спомага за предотвратяване на възпаления в бъбреците.

Защо да се довериш на Нефролизин ?

Рецептата за Нефролизин е уникална творба на опитната българска билкарка Цонка Даскалова. Със своите над 50 години опит в билколечението, тя е съчетала известни традиции с научни познания, за да създаде билков чай, който подпомага бъбреците и жлъчката, осигурявайки природна подкрепа за тези важни органи в човешкото тяло.

По рецепта на лечителката Цонка Даскалова - българска билкарка с над 50-годишен опит
Untitled design 4

Състав с повече от 10 Полезни Билки за Бъбреците и Жлъчката

Подпомага изчистването на бъбречните ткани и спомага за естествената филтрация

Известен с диуретичните си свойства, помага за изплакване на токсините от бъбреците.

Стимулира оттокът на жлъчни соли и подпомага жлъчната функция.

Допринасят за поддържането на нормалното кръвно налягане.

Има диуретичен ефект и помага за отстраняване на излишната течност от организма.

Подобрява дейността на бъбреците и спомага за премахването на отпадъци.

 Има антисептичен ефект и подпомага при възпалителни процеси в бъбреците.

Подкрепя имунната система и ускорява процесите на възстановяване.

Известна с диуретичните си и противовъзпалителни свойства.

Помага за образуването на уринови пътища и предпазва от камъни.

Спомага за улесняване на отделението на жлъчните соли.

Има детоксификационен ефект и помага за пречистване на организма.

Улеснява елиминацията на токсините чрез бъбреците.

Подпомага циркулацията и изчистването на бъбреците.

Има антиоксидантни свойства, които подпомагат здравето на бъбреците

Спомага за регенерацията на бъбречните тъкани.

 Богата на витамини, подпомага общото здраве на бъбреците и жлъчката.

Има диуретичен ефект и помага при запек в бъбреците.

Богата на антиоксиданти, аронията подпомага защитата на бъбречните клетки от оксидативен стрес и спомага за поддържането на здравата функция на бъбреците. Също така, може да има положителен ефект върху регулирането на кръвното налягане, което е важно за здравето на бъбреците.

Известен със своите сърдечно-съдови ползи, цвятът от глог може да подобри кръвообращението и да поддържа нормалното кръвно налягане, което индиректно помага на бъбреците да функционират ефективно. Също така, подпомага здравето на сърцето и кръвоносните съдове, което е от ключово значение за поддържането на здрава жлъчка.

Начин на употреба

Сварете 2 с.л. от чая в 800 мл вода за 15 мин и оставете да се запари за 1 час. Приготвения чай изпийте на 3 пъти през деня. Приемайте по този начин в продължение на 30 дни. В продукта има 60 супени лъжици билки.

Силата на Природата в Един Продукт

Нефролизин представлява обединение на природата и билковата мъдрост, насочено към подпомагане на функциите на бъбреците и жлъчката. С внимателно подбраните билки, този чай е създаден, за да предложи подкрепа за тяхното здраве и функциониране. Възползвайте се от благодатите на Нефролизин и насочете вниманието си към грижата за своите бъбреци и жлъчка.

Пускане на видеото
Тегло 0,2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Нефролизин за Бъбреците и Жлъчката – 200гр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart
My cart
🎁 Остават Ви 100,00 лв. до безплатна доставка!
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.